Sommerjobb 2022

Er du keen på å tilbringe sommeren i et av prosjektene våre, teste deg selv som du ikke har fått testet deg før, i omgivelser av svært dyktige veiledere? Bruke sommeren på å få hands-on erfaring, mange inntrykk og bli inspirert til å kicke ass på det siste året av studiet?

Ikke bare et prosjekt. Få en smakebit av konsulentlivet i Alv.

Vårt internship i sommer er ikke bare et prosjekt. Det er hele pakken av hvordan vi bygger hverandre, prosjekter og hvordan vi bygger Norges mest attraktive konsulentselskap. Vi ønsker ikke å røpe for mange detaljer av sommeropplegget, men vi kan si at vi ønsker å høre fra deg som studerer systemutvikling (.Net, Java, frontend), statistikk, maskinlæring/kunstig intelligens, kybernetikk eller andre IKT rettede fag. Vi ønsker tredje og fjerde års studenter som ønsker et internship med det lille ekstra, som er interessert i en utfordring, lære mye og å få en smak av konsulentlivet i Alv.

Som sommerstudent hos oss får egen adgangsnøkkel til våre helt nye kontorer fra du signerer og gjennom hele sommeren. Du er hjertelig velkommen til å delta på alle våre arrangementer, du kan bruke kontorene for å lese, og du kan dra nytte av mye av kompetansen vi har i Alv. Du får ditt eget Alv-kort, og du får tilgang til vår interne Slack-kanal.

Et reelt kundeprosjekt

Men et internship handler ikke bare om kos og fine kontorer. Alle våre interns går ut i samme prosjekt, med egne veiledere fra Alv. Vi vil at du skal lykkes, og det investeres derfor mye ressurser i oppfølging og opplæring av sommerstudentene.

Kun få plasser

Vi tar inn 4 sommerstudenter. Søknadsfristen er 1.Oktober. Vil du vite mer om Alv? Se gjerne videoserien vår der vi har dokumentert selskapet siden oppstarten med en ukentlig videoepisode.

Sitter du igjen med en følelse av at dette er noe for deg? Send oss CV og karakterer. Dersom du har relevant erfaring, bør det også inkluderes.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Info

Søknadsfrist: 1. oktober 2021

Kontaktperson: Kristin Bjerke, kristin.bjerke@alv.no

Søk her: https://alv.no/jobbe-i-alv/sommerstudent-2022