Hva er viktig for deg som nyutdannet? Det er nå du skal koble opp det du har lært med praksis i arbeidslivet. Vi mener den beste måten å gjøre det på er å bli kastet ut i et kundeprosjekt sammen med konsulenter fra Alv. Gjennom dette vil du prøve og feile, og du vil kjenne på en mestringsfølelse utenom det vanlige.

HVA SER VI ETTER?

Vi ser etter deg som ønsker å starte karrieren din etter studiene som utvikler. Du har studert data, informatikk eller IT relaterte fag. Du synes programmering og å jobbe med systemutvikling virker spennende.

Om du har gjort det bra på skolen er det kjempebra, men mer enn hvordan du gjorde det i matte 3, ser vi først og fremst etter graduates som har programmert en del, gjerne gjennom hobbyprosjekter eller i interesseorganisasjoner på studiene. Synes du i tillegg at det er morsomt å jobbe sammen med andre for å utvikle en løsning, høres du ut som en som kan passe perfekt i Alv.

Du har lyst til å jobbe som konsulent, jobbe for kunder og skape gode løsninger sammen med andre Alv-konsulenter. Sist men ikke minst, du har lyst til å komme inn i et miljø hvor du blir inspirert og utfordret av de du jobber sammen med.

ATTRAKTIVT FOR DEG, OSS OG KUNDEN

For oss er du ikke bare en del av et standardisert graduate program. For oss er du fullverdig Alv-ansatt fra første dagen du signerer. Du får egen nøkkel til kontorene i Oslo, tilgang til alle interne kanaler og du får delta på alle arrangementene våre. Rundt deg har du et nettverk av konsulenter med høy kompetanse som ønsker å utvikle nettopp deg!

Sammen ser vi på hva som interesserer deg, og setter opp et løp sammen som gjør at du tilegner deg de viktigste sertifiseringene og får erfaring med relevante teknologier. Vi er overbevist om at det ikke finnes en bedre løsning enn å gjøre dette i kombinasjon med et reelt kundeprosjekt der du får hands-on erfaring.

På denne måten vil du som nyutdannet oppleve en bratt læringskurve og du vil tidlig være med på å levere verdi for kunden.

HOS OSS UTVIKLER DU DEG RASKERE

I en bransje som utvikler seg så raskt som IT-bransjen, er det essensielt at du som konsulent er i forkant av den teknologiske utviklingen. Dette oppnår du først og fremst ved å ta aktiv del i egen utvikling, men også i relasjon med andre. Ingen selskaper sitter på så mye kompetanse som et konsulentselskap. Denne kompetansen deles best gjennom ærlige og konstruktive tilbakemeldinger. For å kunne være ærlige med hverandre, må man være godt kjent med hverandre. Derfor satser vi tungt på sosiale og faglige aktiviteter, og bakgrunnen for at vi har investert i 500 kvadratmeter kontorer, midt i Oslo sentrum, utformet som en leilighet. Nettopp for å kunne møtes, senke skuldrene, samhandle med hverandre, og gjennom dette utvikle seg selv og hverandre.

Alv er produktet av alle konsulentene som jobber i selskapet. Dyktige konsulenter gjør Alv til et utrolig bra selskap. Sett ditt preg på Alv – bli en del av vår graduategjeng i 2022!

Søknadsfrist: 01. november 2021

Kontaktperson: Kristin Bjerke, kristin.bjerke@alv.no

Søk her: https://alv.no/jobbe-i-alv/graduate-utvikler