Tirsdag 17. september holdt CGI, tidligere Acando, bedriftpresentasjon for oss her på NMBU.

CGI ble grunnlagt i 1976, og er verdens femte største IT- og konsulentfirma. De består av over 77 500 konsulenter fordelt på 400 lokasjoner i 40 land. I Norge har de ca. 900 ansatte fordelt på syv lokasjoner, blant annet i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Haugesund. CGI er et av landets ledende it- og konsulentselskap med et bredt løsning- og tjenestetilbud innen blant annet robotikk, produktdesign, programmering, kunstig intelligens, arkitektur, strategi og forretningsutvikling.

CGIS visjon er å utvikle markedets beste IT- og managementkonsulenter. I løpet av et treårige talentprogram videreutdannes og trenes selskapets young professionals kontinuerlig i nye teknologier, konsulent- og prosjektarbeid, samt generell forretningsvirksomhet. 

Talentprogrammet er inndelt i to ulike løp: Tech og Biz. Tech Talent er for de som elsker å løse krevende utfordringer ved hjelp av programmering. Biz Talent er for de som brenner for innovasjon, brukeropplevelse og digital transformasjon. Selv om hvert løp fokuserer på sine fagområder vil man også bli godt kjent med det andre løpet og deres fagområder. 

Til Talentprogrammet er CGI på jakt etter talenter med mastergrad innen teknologi og forretningsutvikling, med drivkraft og lidenskap. Mer informasjon om talentprogrammet finner du her.

Hvis du er interessert i konsulentbransjen, business, ledelse, teknologi og innovasjon så var en bedriftspresentasjon med CGI et godt valg. Denne dagen møtte vi blant annet Sabeel Ahsan og Ola Øren, som nylig fullførte sine 2 første år i programmet. De fortalte oss om CGI, prosjekter og sine hverdager i et innovativt, sosialt og spennende teknologi- og konsulentselskap.

Etter bedriftspresentasjonen var det sushi, pizza og mingling. Kvelden ble avsluttet med en kahoot hvor man kunne vinne flotte premier!