For bedrifter

Ønsker deres bedrift å bli bedre kjent med studentene som går datavitenskap ved NMBU? Vi tilrettelegger for bedriftspresentasjoner, standplass,  fagkvelder og matservering og mingling med våre studenter. 

Bedriftspresentasjon

DataSci NMBU arrangerer bedriftspresentasjoner der bedrifter får en unik mulighet til å komme i direkte kontakt med våre studenter. En bedriftspresentasjon består gjerne av generell informasjon om bedriften, hvilke muligheter man har som arbeidstaker, informasjon om sommerjobber og eventuelt annen informasjon man ønsker å gi studentene. 

Etter foredraget vil det bli lagt opp for lett servering og mingling mellom bedriftsrepresentanter og studentene. Vi tar oss av alt det praktiske ved deres besøk, det vil si bestilling av mat, booking av rom, markedsføring og påmelding for studentene. 

Vi samarbeider med andre linjeforeninger på NMBU, noe som gir mulighet til å arrangere samarbeidspresentasjoner på tvers av linjeforeningene. Vi vil da være behjelpelig med markedsføring av dette og påmelding for de aktuelle studentene.

 

Fagkveld

En fagkveld er på mange måter lik en bedriftspresentasjon, og er et relativt nytt opplegg. Mange studenter ser på fagkvelder som en spennende og engasjerende måte å bli kjent med bedriften på, eller bransjen bedriften er en del av. Her har bedriften stor frihet når det gjelder å skreddersy et eget opplegg.

Et eksempel på en fagkveld kan være en case-workshop som starter med en kjapp presentasjon fra bedriften, deretter gruppeinndeling av studenter med individuell jobbing med case og avslutning med gruppepresentasjoner.

Kvelden rundes av med et felles måltid for studenter og bedriftsrepresentanter der det blir anledning til å treffes i en uformell setting. 

 

Karrieredagen

Karrieredagen arrangeres av Næringslivsutvalget (NU) ved NMBU. Dette er en arena der bedrifter kommer for å møte de flotte studentene ved NMBU. Karrieredagen er en mulighet til å markedsføre deres bedrift i tillegg til å informere om ulike søknadsfrister. Les mer om NU og karrieredagen her.

 

Har dere ønsker utover dette, skreddersyr vi selvsagt et opplegg for dere. Hva med en bedriftspresentasjon i deres lokaler, eller en utflukt til et av deres prosjekter?

 

Kom i kontakt med vår næringslivsansvarlig!